Volán sztrájk

8 hours agoA figyelmeztető sztrájk - amelyet törvény szerint a munkáltatóval zajló tárgyalás közben hirdettek meg - az összes megyére 25 városi helyi járatra és a budapesti. Több mint 1100 alkalmazottja közül 975-en vettek részt a.


Ihtpztwh 9asbm

A Volánbusz közzétette a keddi sztrájk miatt nem közlekedő járatok listáját.

. Március 30-ától április 1-jéig. 1 day agoA sztrájk a megyeszékhely autóbusz-közlekedését is érinti több Miskolcra érkező vagy onnan induló járat kimaradására lehet számítani. Reggel beszélgetettem az egyik agglomerációs busz sofőrével említette hogy jelenleg 500 fős mínuszuk van ebben a munkakörben már most is állandó a buszok.

A Volánbusz a sztrájk idején biztosítja az elégséges szolgáltatást. Véget ért a Volán-társaságoknál üzemkezdet és 7 óra között eltérő időben megtartott országos sztrájk. Mérce pedagógussztrájk válság külföld.

A Szolidaritás Autóbusz-közlekedési Szakszervezet SZAKSZ október 25-re figyelmeztető sztrájkot hirdet. Dobi István szakszervezeti vezető szerint a Volán több helyen is jogszerűtlen lépésekkel igyekszik akadályozni a sztrájkot. 6 hours agoA Népszava azt írja körülbelül 2600 járatot érint a sztrájk amely az összes megyére kiterjedKülönösen sokan sztrájkolhatnak Somogy és Pest megyében többek között erősen.

A Volán társaságoknál november 27-én legalább két órás munkabeszüntetést tartanak a vezetett jármű típusához kötött korkedvezményes nyugdíj elleni tiltakozásul a. 6 hours agoA MÁV-Volán-csoport 2021-ben 200 ezer forint SZÉP-kártya juttatást fizetett minden munkavállalónak 2022-ben 10 százalékkal emelte 2023-ban pedig további 5 százalékkal. A munkabeszüntetést azért hirdetett sztrájkot hogy az autóbuszvezetők.

- közölte a társaság. A vasútvillamoshoz hangolt menetrendi változások Csongrád-Csanád és Békés megyében október 29-étől. 22 hours agoKedd délután több jászkunsági járat is érintett a munkabeszüntetésben.

1 day agoA MÁVVolán-csoport 2021-ben kétszázezer forint SZÉP-kártya-juttatást fizetett minden munkavállalónak 2022-ben 10 2023-ban pedig további 5 százalékkal emeli a béreket. Kedd délután 14 és 16 óra között a Volánbusz egyes sofőrjeinek sztrájkja miatt nem közlekedik. A bérek azonnali rendezésének követelésére készül a Volánbusz 2022.

Közlekedési rend változás az októberi munkanap-áthelyezés valamint. Listába szedtük a keddi Volánbusz-sztrájk miatt kimaradó megyei járatokat. A Volánbusz Zrt-nél működő szakszervezetek egyike figyelmeztető sztrájkot tart kedden délután.

A Zala Volán Rt. A szakszervezeti vezetők szerint sikeresnek ítélt Volán-sztrájk után délután folytatódnak az egyeztetések. Társ a mindennapi utazáshoz.

A jövő keddi 14 és 16 óra közötti kétórás figyelmeztető sztrájk idejére is biztosítja a jogszabályoknak megfelelő elégséges szolgáltatást a Volánbusz Zrt. Dolgozóinak mintegy 70 százaléka csatlakozott a sztrájk felhíváshoz. Az alábbi járatok közlekednek.

A Kisalföld Volán Rt. Hajnali fél öttől fél hétig tartott a Volán buszvezetők kétórás figyelmeztető sztrájkja mivel nem tudtak megegyezni a béremelésről a tulajdonos ÁPV. Körkép a magyar buszgyártás 2022-es fejleményeiről.

A jövő keddi 14 és 16 óra közötti kétórás figyelmeztető sztrájk idejére is biztosítja a jogszabályoknak megfelelő elégséges szolgáltatást a Volánbusz Zrt. - közölte a társaság. A Közúti Közlekedési Szakszervezet elnöke közölte.

A Volánbusz a kétórás figyelmeztető sztrájk idejére is biztosítja az elégséges szolgáltatást - A meghirdetett menetrendhez képest jóval több járat is közlekedhet.


Mokka Kozlekedesi Sztrajk 30 Os Jaratritkitas Johet Tv2 Hu Youtube


Tixgcyqgzj4b7m


Index Gazdasag Veget Ert A Hajnali Volan Sztrajk


Horvath L Balazs Author At Pecsma Hu Page 58 Of 70


H2q4joz7ecfigm


Liganet


Mobil Pecsi Ujsag Belfold Sztrajk A Volannal Biztositjak Az Elegseges Szolgaltatast


94fcluuxj6hiim


Sztrajkolnak Az Autobuszvezetok Tobb Miskolci Volan Jarat Is Kimaradhat Kedden Minap Hu


Johet A Nagy Volan Sztrajk Vezess


Volan Sztrajk 24 Hu


Volanbusz Vezetoknel Is Betelt A Pohar Bejelentettek A Sztrajkot Hirhugo


A Ketoras Figyelmezteto Sztrajk Idejere Is Biztositja Az Elegseges Szolgaltatast A Volanbusz Kanizsa Ujsag


Feol Tobb Buszjaratot Is Erint Megyenkben A Keddi Sztrajk


Minden Fejlemeny Amit A Z Volan D 3 P 15 Date From 1999 01 03 Date To 2022 10 12 Temajarol Tudni Erdemes


Egynapos Sztrajk A Volannal Hirado


Ce Brtbb6lexmm


Sztrajk Archivum K V Sz


Minap Hu Miskolci Hirforras Kezdodik A Sztrajk Zsufoltak Lesznek A Buszok

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel